1 Augusti 2011

Hej igen.
Som lovat kommer lite uppdateringar i bloggen.
Har Nu semester....... Vet inte riktigt hur jag ska beskriva det men det finns ett ord som är talande....UNDERBART!!!!!!
Det är så skönt att bara ta dagen som den kommer och att inte ha en massa tider att passa. Även hundarna märker mattes något lugnare tempo även om hon då och då tvingar dem att följa med på en joggingtur. Inget för Nike men Madicken tycker faktiskt att det är ganska skönt.
Nu på morgonen passade vi på att ta en tur ner till sjön. Det är ett måste för mina björnar när solen planerar att senare på dagen i det närmaste nå Zenit. Hundarna är mycket påverkade av värmen. Då får matte glatt vänja sig vid den tidiga timman (semester eller ej) och ta med dem på en morgon promenad innan temperaturen är för hög.Nike är ju ingen simmare men älskar att vada omkring i vattnet och sedan lugnt sitta och mysa på klippan.
Madicken däremot älskar att simma och gör det hela tiden.Hon är en rolig hund även om hon ibland påfrestar mattes tålamod mer än vad som kan vara hälsosamt. I vattnet är hon dock en stjärna och simmar glatt ut och hämtar saker. När jag är med henne i vattnet blir hon lite störd och vill ta tag i min hand och dra in mig till stranden. Ovetande om att det är just det en Newfoundland faktiskt ska göra är hon mycket stolt när hon lyckats få mig in på grunt vatten igen.

Nike tycker mest att det är löjligt, hon vet ju att jag kan simma.
Hon är som Ferdinand, Ni vet tjuren på Julafton. Hon tycks säga -" Jag trivs bättre här, där jag kan lukta på mina blommor".(även om det är ganska blomfritt ute på bryggan)

Ja nu är bloggen i gång igen och jag lovar att jag ska försöka hålla den uppdaterad lite oftare. (I alla fall under semestern)Min fina gamla tant Nike!!!
<3 <3 <3

Kram från oss för denna gång!

RSS 2.0