11 December

I dag har jag varit och hämtat Paradis Oskar hos Tanten igen. Paradis Oskar är vår katt, hette från början Lakritz men bytte namn efter att ha gått på luffen ett par sommrar och men på de mest konstiga sett kommit hem igen.
Han brukar sticka i väg i men komma hem varje år till Jul och stanna, liksom Julen, enda fram till Påska.

Första året han försvann hade han lämnats in hos en veterinär som gjort sitt bästa för att kastrera, vad hon trodde var en han katt med stenarna i buken. Med stygn över hela magen kom han det året hem den 10/12 2007. Året efter hittade han faktiskt hem själv i början av dec. 2009 ringde de från Slaka djurhem. Då hade vår lilla katt hittat hem till en liten tant i Sturefors, ca 1,5 mil härifrån. Tanten är var en kär djurvän men ville och kunde inte ha en katt så hon lämnade honom dit.

Jag löste ut honom mot "borgen" och åkte hem till tanten och tackade henne. Hon var så fäst vid honom så hon vill gärna veta hur det gick så hon fick mitt telefon nr. Detta visade sig vara ett smart drag. 2010 var Paradis Oskar faktiskt hemma till Augusti. Sedan tog rastlöheten överhand och han tog en "restresa".
Borta var han och vi funderade naturligtvis om han skulle komma hem igen.

Den 11 December ringer Tanten till oss. Återigen har han hittat till henne och hon hade, en klok liten gumma som hon är, sparat vårt telefon nr.
ParadisOskar kom hem, mager och tanig, hungrig som få.

Nu kan vi fira Jul igen.


Ps. Har lite problem med min server så jag kan inte lägga upp några bilder.
Lovar att göra det senare.


Kommentarer
Postat av: Åsa

Massor med kramar till er alla från oss alla! Vi saknar Madicken och Nike!!!

2010-12-18 @ 21:37:15
URL: http://www.lotsoffuns.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0