8 December

I den här familjen händer det mycket så här dags. Barnen som går i Musikklasser har fullt upp med övningar inför lucia i domkyrkan. Sedan i september har de övat i skolan på lucia/Julsånger med stämmor och tonarter och allt annat som behövs för att det ska vara vackert. Stjärgossenattlinnet är struket och strutarna på plats. Casper är sur för att han måster vara "strut" i år igen. Flera har fått vara med i kören för att det fattas basar. Surt för en liten tenor som Casper som får finna sig i att vara....."strut" ett år till. I åttan är nämligen alla med i kören. Conrad har ett par år kvar som "strut" och är nog ganska nöjd med det. Mormor kommer som vanligt och det är så högtidligt att sitta och lyssna in Julen i Domkyrkan. Akustiken är helt fantastisk. Hoppas att jag kan få några bilder i morgon så Ni får se mina fina strutar.

I Lördag var Lina här och fotograferade barn och hundar. Mest hundar då barnen höll på att frysa ihjäl i snön efter en stund. Lina är verkligen en fantastisk fotograf. Hon kröp omkring, låg på rygg och hade de mest konstiga ställningar i snön för att få så bra bilder som möjligt.Bilderna blev kanon.
Madicken är ju det lilla troll som hon är född att vara och for omkring i snön och tyckte att det var toppen att få så
mycket uppmärksamhet. Hade det funnits ett "Top Model" för hundar hade hon varit självklar vinnare.Att över falla Casper i snön var mycket roligare än att att sitta fint i hop med de andra för en gruppbild. Lina lyckades dock att få ett par helt fantastiska bilder på dem alla fyra men de vill jag inte visa här, än, för det kommer som Julkort.
Nike däremot fattade galoppen med det där med att vara snygg tillsammans med lillhussarna. Hon Posade stolt och visade mycket väl vem som är den "väluppfostrade" hunden i familjen. Att valpar inte kan föra sig är väll allmänt känt såg hon ut att säga. Hade hon kunnat sjunga hade hon sjungit " Titta på mej.... jag är snyggast i stan, titta på mej.... jag är sååå söt med barn osv".

 

Båda hundarna skötte sig i mattes ögon dock helt exemplariskt och det blev en hel del bilder på mina fantastiska barn fina hundar som jag är mycket glad för.

 

Kommentarer
Postat av: Ing-Mari och Chapman

Hej! Det blev jättefina vinterbilder. Det är inte lätt att fota en svart hund, ofta blir det bara en svart klump. Ha en trevlig fredagskväll! Hälsningar Ing-Mari

2010-12-10 @ 17:06:22
URL: http://www.chapmansblogg.blogspot.com
Postat av: Rebecca

Tack. Nej det är inte lätt. Jag är så glad för bilderna.

Ha en trevlig helg själva.

Hälsningar Rebecca, Nike och Madicken

2010-12-10 @ 20:40:46
Postat av: Kattie & Gus

Hej,Här kommer en hälsning från Kattie Och Gus.Lilla Gus kommer från fina Lots of funs precis som Er lilla rara Madicken, vilket charmtroll.Åhhh.. vilka underbara bilder Ni fångat i snön, blir sååå glad att se sann glädje. Nike gör sig fantastisk på bild, så oemotståndlig.Tack för titten och ha en fin fortsatt helg

// Kattie & Gus2010-12-11 @ 22:06:13
URL: http://goto.glocalnet.net/kattie
Postat av: Kerstin & Nemo

Hahhaaa, ja nog syns det att Madicken är släkt med Nemo - han såg också ut som ett snötroll förra vintern :). I år är han lite mer värdig som faster Nike, fast han gillar att brottas i snön med husse...Låter ju helt underbart att få se ett Luciatåg i domkyrkan, jag älskar ju musik och när man lyssnar "live" är tårarna alltid nära tillhands :).Ha en trevlig 3:e advent!Kram

Kerstin & Nemo

2010-12-12 @ 11:48:05
URL: http://englimtavvardagen.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0