11 Mars

Ja då var det 12 år sedan lilla Conrad föddes. 11 Mars 1999 valde han att komma ut, 3960 g och 52 cm lång, och har sedan dess förgyllt våra liv på så många sett.


Full med temprament var han redan från början och startade sitt liv skrikande. Barnmorskan sa att det var en liten vild krabat. Conrad som egentligen skulle hetat Axel visade direkt att han var mer en Conrad och fick så heta.
Nu var det alltså den tolvte födelsedagen och sista innan tonåren. Mormor skickade ett passande kort och att "nästa år börjar kriget". Conrad svarade att han inte trodde att han skulle bli så "tonårig" som sina andra syskon. I en skara där han är yngst av 5 så sa de kloka föräldrarna -"Bli du, vi är vana och förberedda".Casper fick bli storebror endast drygt 1,5 år gammal. Han var dock ortroligt engagerad och satt gärna med lillebror i famnen och delade gärna med sig av lego och andra fina leksaker.
Nu var det den sista födelsedagen inna kriget som sagt. Som traditionen är gick hela familjen upp i ottan för att sjunga och gratta jubilaren. Även Madicken som dock såg något undrande ut eftersom det inte är brukligt att man med saker i papper och i samlad trupp går in och sjunger för Conrad på morgonen. Hon fann sig dock bra och parkerade sig vid forendan av Conrads säng och kollade nyfiket in paketöppnandet.


Ja det var sista året i lugn och ro. Sista barnet på väg in i värsta trots åldern och allt vad det innebär. Men Conrad har alltid varit rättvis, snäll och en helt fantastisk unge att ha med att göra så det blir nog bra. Det är dock med lite vemod i hjärtat man ser sina små troll bli stora och självständiga. Vad ska jag göra när de inte behöver mig längre. Jag hoppas att de alltid kommer att behöva sin mamma men kanske på andra sätt.

Kram min lilla Conrad!!!!
Hoppas du var nöjd med din födelsedag.
Lova att du alltid kommer att vara min lilla skrutt.
Älskar dej så
♥♥♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0